Tražena roba: Učiteljica kreće u proizvodnju Bernijevih rukavica

Magazin

Ručno izrađene, reciklirane rukavice u smeđoj i bež boji postale su hit nakon objave fotografije Sandersa s Bidenove inauguracije 20. siječnja

Učiteljica iz Vermonta, čije su rukavice ručne izrade postale slavne nakon što ih je senator Bernie Sanders nosio na inauguraciji predsjednika Joea Bidena, pronašla je proizvođača koji će proizvesti tisuće njezinih udobnih rukavica.

– Imam nevjerojatne vijesti! Udružujem se s Vermont Teddy Bear kako bih izradila Bernijeve rukavice za SVE!!”, tvitala je u subotu Jennifer Ellis i dodala da će dio prihoda ići dobrotvornoj organizaciji Make a Wish Vermont.

– Znala sam da mora postojati način da vam ih omogućim – i pronašla sam ga!! – napisala je učiteljica. 

Učiteljica (42) poslala je Sandersu par svojih rukavica izrađenih od starih vunenih džempera obloženih runom od recikliranih plastičnih boca kao utješni poklon nakon što je 2016. godine izgubio na demokratskim predsjedničkim izborima od Hillary Clinton. 

Prošle godine kada se Sanders ponovno kandidirao, Ellis je saznala da je nosio rukavice i da su ih “ljudi zvali njegovim rukavicama za pećnicu”, ali ih je posudio nekome. 

Autor: Hina