STRAVIČAN ZLOČIN: Policajac ubio suprugu pa presudio i sebi, ČULO SE VIŠE PUCNJEVA

Svijet Vijesti

Nakon višesatnog ubiđaja, policija je u četvrtak saopćila kako je muškarac (43) nakon svađe ubio suprugu (37), a potom počinio samoubistvo.

Zagrebačka policija saopćila je u četvrtak, nakon višesatnog očevida, kako je muškarac (43), nakon svađe usmrtio suprugu (37), a potom je i sebi oduzeo život u Ulici Orešje u Susedgradu.

Stravičan zločin šokirao je u srijedu navečer stanare u Ulici Orešje u zagrebačkom Susedgradu. Policija je je u stanu pronašla mrtvo tijelo žene i teško ozlijeđenog muškarca koji je ubrzo preminuo.

Nakon višesatnog ubiđaja, policija je u četvrtak saopćila kako je muškarac (43) nakon svađe ubio suprugu (37), a potom počinio samoubistvo.

Kako piše 24sata.hr, radi se o policajcu.

Kako su ispričali komšije, dok su gledali utakmicu čuli su nekoliko udaraca, no nisu odmah registrovali to kao pucnjeve. Nekoliko minuta kasnije čuo se i glas muškarca koji je spominjao rastavu, a potom i još jedan pucanj.

Kpmšije s kojima smo sinoć pričali u ulici rekli su kako se nikad nisu svađali.

-Ovo nam je veliki šok – rekli su. Druge komšije također su ispričali kako su znali viđati porodicu u ulici, no nisu djelovali neskladno.

Uviđaj je uz stručnu pomoć Ekipe za uviđaje obavio zamjenik Županijskog državnog tužioca.

Tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb.

Autor: slobodna-bosna.ba