Realu stigao odgovor iz Pariza: Pošaljite pravu ponudu ili neka vam igra golfer

Sport

Nastavlja se sapunica oko Kilijana Mbapea (Kylian Mbappe). Francuska zvijezda želi u Real, Real želi njega, međutim na putu njihove ljubavi nalazi se Pariz Sen Žermen.

“Sveci” su sinoć odbili 160 miliona eura, te poručili da kraljevski klub mora poslati još barem 40 miliona više, kako bi uopće i razmislili. Parižani su svjesni da Francuz želi u Real, a ukoliko ga ne prodaju ovo ljeto, već sljedeće će on otići bez obeštećenja. Međutim, u Realu ga žele dovesti već ovaj ljetni prijelazni rok, a za taj poduhvat će se morati potruditi.

Tako je rođak vlasnika PSG-a, Kalif Al Tani (Khalif Al Thani) na Twitteru objavio zanimljivu poruku, u kojoj je prozvao Real Madrid, ali i zvijezdu madridskog kluba, Gereta Bejla (Gareth Bale).

– Ako se slažete sa dogovorenom cijenom, kontaktirajte nas ili sezonu završite sa golferom, napisao je Al Tani.

Inače, Geret Bejl je veliki zaljubljenik u golf, a nerijetko je dospijevao na naslovne strane zbog tog sporta. Čak je jednom prilikom, nakon utakmice reprezentacije pozirao sa zastavom Velsa i natpisom koji je pokazivao redosljed prioriteta Bejla: Vels, golf, pa Real Madrid.

Autor: Avaz.ba