Osuđeni kriminalac tužio državu, jer mu je uništila Ferrari (VIDEO)

Magazin

Khan u Dubaiju živi na visokoj nozi i to ne skriva. Ima vozača koji ga u Rolls-Royceu vozi na zabave, a nerijetko se viđa u društvu Floyda Mayweathera, pa i repera Bustera Rhymesa.

Osuđeni kriminalac pobjegao je u drugu zemlju kako bi izbjegao izdržavanje kazne, ali skupocjeni Ferrari nije uspio spasiti.

Zahid Khan, 35-godišnjak, zbog prevare s registarskim pločicama, osuđen je na deset godina zatvora. Međutim, on je netom prije presude pobjegao avionom iz Velike Britanije u Dubai, gdje i danas uživa u slobodi, prenosi “Index Auto”.

To mu, očito, nije dovoljno pa je sada odlučio tužiti policiju West Midlandsa. Khan je izjavio kako je “pokrenuo postupak protiv policije koja je nezakonito zaplijenila Ferrari 458 Spider, vrijedan 200.000 funti“.

U policiji se ne uzbuđuju previše i čekaju poziv na očitovanje pred sudom. U međuvremenu su doznali prebivalište Khana i pokrenuli zahtjev za izručenje.

Inače, Khan u Dubaiju živi na visokoj nozi i to ne skriva. Ima vozača koji ga u Rolls-Royceu vozi na zabave, a nerijetko se viđa u društvu Floyda Mayweathera, pa i repera Bustera Rhymesa. Uostalom, odmah nakon bijega iz Britanije je snimio video u kojem čekićem uništava Rolex vrijedan 30.000 funti.

Kako javlja “Birmingham Live”, Khan je još 2017. parkirao skupocjeni Ferrari na pločnik blizi zgrade suda. Glupa odluka, jer je policija ubrzo zaplijenila automobil, a potom je utvrđeno kako automobil nema pravovaljano osiguranje te je, usljed oštećenja, ocijenjen kao tehnički neispravan. Dobivši kategoriju B, Ferrari je poslan na automobilski otpad, gdje je uništen.

Autor: Slobodna-bosna.ba