KAKAV MAJSTOR: Došao kupiti automobil pa ga slupao odmah u autosalonu! (VIDEO)

Magazin

Kupovina novog automobila za mnoge je uzbudljiv trenutak, no za jednog Indijca to baš nije bio slučaj. Snimka sigurnosne kamere Tatinog autosalona u Hyderabadu u Indiji prikazuje kako je kupovina novog automobila u trenutku pošla po zlu.

U početku videozapisa možemo vidjeti kako novi vlasnik sjedi za volanom automobila, dok prodavač stoji pored vozačevih vrata i objašnjava neke od najvažnijih aspekata vozila. Čini se kako vozač ubacuje hatchback u ‘Drive‘ način vožnje i pritišće gas.

Kako se otvaraju staklena vrata koja vode do hidraulične rampe, čini se kako je plan bio spustiti novo vozilo sa sprata autosalona na tlo. Međutim, vozačeve akcije vode do velikog ubrzanja automobila, prelaska preko rampe i konačno, pada na prizemlje autosalona.

Riječ o Tata Tiagu, no nema još uvijek fotografije koje prikazuju nastalu štetu na malenom hatchbacku. Lokalni mediji prenose kako su vozač i jedna druga osoba ozlijeđeni tokom incidenta i hitno prevezeni u obližnju bolnicu.

image

Čini se nekako nevjerovatno da je vozač namjerno uzrokovao incident. Možda je vjerojatnije riječ o prevelikom uzbuđenju zbog kojeg je vlasnik previše stisnuo papučicu gasa. Bilo kako bilo, nadamo se da će se svi brzo oporaviti.

Autor: Slobodna-bosna.ba