Edin Džeko ugostio malog Davida i ispunio mu dječački san, uručio mu i poseban poklon

Sport

Mali navijač Rome David nedavno se našao u centru pažnje nakon što je za Božić dobio dres Edina Džeke, što ga je itekako obradovalo.

David je veliki fan bh. napadača, a za Božić je imao želju da dobije dres Džeke, što mu je njegov otac Daniele i ostvario. On je snimao reakciju Davida kada je otvarao poklon, a ona je postala hit na društvenim mrežama, jer se dječak nevjerovatno obradovao kada je vidio da mu se želja ispunila.

Video je objavio čak i Džeko na svom Facebook profilu, ali i Roma, iz koje su odmah krenuli u akciju. Oni su željeli da mali navijač upozna svog idola, što je uspio da ostvari.

Italijanski mediji objavili su da je Davide jučer bio Romin gost na treningu u Trigoriji i da je imao priliku da upozna Džeku. Davide je u trening-centar “Vučice” stigao sa svojim roditeljima i poručio je da je to najbolji dan u njegovom životu.

Dijamant je Davidu poklonio dva dresa, a na jednom od njih je napisao posvetu “Za mog prijatelja”. Mali navijač je proveo nekoliko minuta s Džekom, a kada se vratio kući, odmah je obukao dres koji mu je Dijamant poklonio te je zaigrao PlayStatios s omiljenom ekipom.

Autor: Slobodna-bosna.ba