Džaferović, Tegeltija i Zvizdić izrazili saučešće porodicama mladih koji su stradali kod Posušja

BiH Vijesti

Saučešće porodicama stradalih mladih ljudi kod Posušja izrazili su član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović, predsjedavajući Vijeća ministara Zoran Tegeltija te zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamenta BiH Denis Zvizdić.

– Duboko me potresla vijest o velikoj tragediji kod Posušja i smrti osmero mladih ljudi. Porodicama i prijateljima umrlih djevojaka i mladića upućujem najiskrenije saučešće i suosjećam s njihovom boli – objavljeno je na Džaferovićevom Facebook profilu.

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija u telegramu saučešća naveo je da je s velikom tugom primio vijest o gubitku mladih života u nesreći tokom novogodišnje noći u Posušju.

– U ime Vijeća ministara i moje lično ime upućujem vam izraze najdubljeg saosjećanja. U ovim teškim trenucima naše misli su sa vama – navodi se u telegramu predsjedavajućeg Vijeća ministara.

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma PS BiH Denis Zvizdić u telegramu saučešća napisao je:

– Jako me je pogodila teška tragedija koja se dogodila u prvom danu nove godine u kojoj je stradalo osmero mladih. Izražavam iskreno saučešće porodicama nastradalih mladića i djevojaka i molim Boga da im da strpljenje i snagu zbog užasnog gubitka.

Autor: Avaz.ba