Dok se porađala, momak joj pobjegao s njenom majkom

Magazin

Novopečena mama Džes Eldridž (Jess Aldridge) iz Velike Britanije vratila se iz bolnice sa svojom bebom i utvrdila da je njen momak pobjegao s njenom majkom.

Džes (24) je izdao partner Rajan Šelton (Ryan Shelton, 29). Dok je bila trudna živjeli su zajedno tokom lockdowna s njenom mamom Džordžinom (Georgina) i njenim suprugom Erikom (Eric).

Džordžina, baka šestoro djece je, kako kaže Džes, počela da flertuje sa Rajanom odmah nakon što su spojili porodice i to dok je Džes bila u posljednjim sedmicama trudnoće. Džes je otišla u bolnicu na porođaj, a kada se vratila kući sa sinom Rubenom (Reuben), saznala je da je otac njene bebe pobjegao s njenom majkom u kuću udaljenu nekoliko kilometara od njih.

– To je nevjerovatna izdaja. Novopečena baka bi trebalo da se zaljubi u bebu, ne u oca bebe. Pozvali smo je da nam se pridruži da bi mi pomogla oko djece, a umjesto toga, ona mi je otela momka – kaže Džes.

Dodala je da je primijetila da su gotovo odmah počeli da flertuju.

– Sve više vremena su provodili zajedno. Kad sam ih optužila za to, sve su negirali i uvjeravali me da se ništa ne dešava. Sada znam da su sve vrijeme imali aferu – kazala je Džes.

Istaknula je da joj je preko poruke rekao da je između njih gotovo.

– Međutim, nije mi rekao da me ostavlja zbog moje majke, to sam kasnije saznala – rekla je ona, dodajući da joj je majka samo kratko rekla: “Ne možemo da biramo u koga se zaljubljujemo”.

Džordžina i Rajan ozvaničili su vezu i na Facebooku.

Autor: Avaz.ba