Amerikanke se prerušile u starice, htjele se cijepiti preko reda. Uhvaćene su (VIDEO)

Svijet Vijesti

DVIJE Amerikanke iz savezne države Floride prerušile su se u starice kako bi na prijevaru došle do druge doze cjepiva, javljaju američki mediji.

Kako je izvijestio Ured za javno zdravlje okruga Orange na Floridi, žene u dobi od 44 i 34 godine su stigle na mjesto za cijepljenje noseći kape, rukavice i naočale kako bi prikrile svoje godine.

Na snimci koja se proširila društvenim mrežama i medijima se čuje kako policajac drži lekciju ženama o nemoralnom ponašanju.

Direktor Ureda za javno zdravlje okruga Orange dr. Raul Pino je na press-konferenciji rekao da su obje žene imale potvrdu da su primile prvu dozu cjepiva. No, drugu dozu nisu uspjele dobiti jer su zdravstveni djelatnici na licu mjesta posumnjali u ispravnost njihovih osobnih dokumenata.

Zdravstveni dužnosnici ne znaju kako su uspjele doći do prve doze cjepiva i jesu li se i tom prilikom prerušile. 

Policija okruga Orange potvrdila je CNN-u da su ih zdravstveni dužnosnici pozvali kako bi izdali upozorenje ženama čiji datumi rođenja s osobnih dokumenata nisu odgovarali onima koje su iskoristile da se predbilježe za cijepljenje. Imena su, doduše, bila ista.

Autor: Index.hr